torsdag den 29. november 2012
     Småkager er opslagsordet!
     Julesmåkagerne, duften fra bagningen af småkagerne, og senere duften af anden og rødkålen, det er det jeg forbinder med jul, så må man gerne have sneen for mig, den ligger mest i vejen.
      Opskrifterne er oprindelig min farmors, eller før, hvad ved jeg, min mor tog dem til sig og har anvendt dem i alle, mine barndomsår.
       Nu anvende vi dem hos os, vi havde dem på slidte sider i mors opskriftbog, nu har jeg taget mig sammen til at renskrive dem, og omredigere dem til kg og gram.
       Der er en lille krølle på historien, min farmor ville vende sig i sin grav, hvis hun var klar over at HENDES opskrifter blev offentlig eje, hun forsøgte endda at skjule dem for min mor, men min mor var meget erfaren udi det kulinariske, så det lykkedes hende at lure dem af.


0 kommentarer:

Leveret af Blogger.

Faste læsere