fredag den 29. juli 2011
Efter utallige opfordringer ( 1+ ) lægger jeg nu mine private opskrifter på nettet.

Opskrifternes oprindelse er meget forskellig, nogle er modificerede opskrifter fra bøger eller nettet, enkelte er egne "opfindelser", men alle har de fundet nåde for de Nielsenske ganer.Opskrifterne kan benyttes frit, jeg fralægger mig naturligvis ethvert ansvar for overspisning, maveonde og hvad det ellers måtte være af kalamiteter.

Hummer Termidor,
Fransk opskrift
Man kan jo ændre i opskrifterne så man bedre rammer sin egen smag, det har jeg jo gjort, når det er sagt er der dog enkelte opskrifter der er vanskelige at ændre uden at det bliver til noget helt andet, som muligvis bliver en skuffelse det gælder specielt de Franske og Fransk inspirerede. De mere eksotiske krydderier kan efterhånden købes i de fleste større supermarkeder, de øvrige i velassorterede asiatiske foretninger.
God appetit.


Kogning af Cayenneolie, i de fleste retter steger jeg i en blanding af smør og cayenneolie.Billedet af mit yndlingsforklæde der udtrykker min mening om farmlaks.
Jeg spiser kun vildlaks fra Stillehavet, det er jo efterhånden ikke muligt at skaffe sig en vildlaks fra Atlanterhavet. De kunstigt rødfarvede laks fra Norge er ikke lige mig!

1 kommentarer:

Bombelars sagde ...

Det er jo godt at 100% opskrifterne er kommet på nettet - det er en historisk begivenhed :-)

Leveret af Blogger.

Faste læsere